Adventserbjudande

Publiserad i: Datum: 2019-11-27

Böcker

Under kommande adventshelger erbjuder vi någon av Christers böcker till specialpriset 100kr/st. Erbjudandet kommer finnas i vår shop och gäller fredag-söndag.

4:e advent ( 20-22/12)
Du läcker vad du tänker
Denna bok består av 57 tankefrön, skrivna på ett lättsamt sätt med gott om plats efter varje kapitel för egna reflektioner. Christer hoppas genom denna bok  plantera nya tankar hos dig sogör att du tänker i nya banor och på så vis blir en prövande, lärande och därigenom mer levande person.

Vi kan denna gång inte leverera innan jul.
Till erbjudandet


3.e Advent ( 13-15/12 )
Du lever så länge du lär!
Du har nog vant dig att det heter tvärtom. Att man lär så länge men lever. Jag menar att det är fel. Det gör man inte alls. Många av oss slutar att lära alldeles för tidigt. Av ena eller andra skälet tror man att man vet allt man behöver veta. Att man vet svaret på frågan redan innan den är ställd.

Det är fel av många skäl men främst för att omgivningen hela tiden förändras. Ingen dag är den andra lik och den som vill behålla sin plats måste lära nytt för att hänga med. Ur många perspektiv är det livslånga lärandet en nödvändighet för att hålla sig vital, attraktiv eller om du vill - levande. Det handlar om vikten av ständig utveckling och det är det min 3:e bok handlar om. Adventserbjudande 100kr/st (fredag 13/12 - söndag 15/12.)
 

2:a Advent ( 6-8/12 )
Christers 3 böcker har alla blivt succé. Denna helg får du möjlighet att köpa paketet för 300kr/ paket plus porto.
Du får;  Vart är du på väg  och vill du dit?, Du läcker vad du tänker samt Du lever så länge du lär - från veta till göra. (gäller endast vid köp av bokapaket )


1:a Advent ( 29/11-1/12)
I Christers första bok, Vart är du på väg - och vill du dit? kan du läsa om hans resonemang om lycka, 4 X 2 minutaren och om att leda sig själv.
Boken handlar om att leda sig själv och leda andra, att leda sin relation och att leda sin stress och hälsa.
Christers goda råd är precis lika meningsfulla för en företagsledare som privatpersonen.
 

Taggar: